16 december 2023 t/m 7 januari 2024
3 weken schaatsplezier voor jong en oud

Ben jij die vrijwilliger voor Ulvenhout on Ice?

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt! Gezien je op deze pagina bent gekomen heb je interesse om ons te helpen tijdens Ulvenhout on Ice, Ulvenhout on Ice start dit jaar op zaterdag 16 december en zal eindigen op zondag 7 januari.

Meld je aan via deze link:

https://www.survio.com/survey/d/Q7C5B0E9Y4I9B4L6O


Gedragscode voor Vrijwilligers van Ulvenhout on Ice

Wij zijn blij met jou als vrijwilliger voor Ulvenhout on Ice. Zonder jullie geen Ulvenhout on Ice!
In deze tijd vinden wij het van groot belang dat duidelijke afspraken worden gemaakt. Deze gedragscode is opgesteld om ervoor te zorgen dat alle vrijwilligers van Ulvenhout on Ice een positieve bijdrage leveren aan onze organisatie en bijdrage aan een veilige, gastvrije omgeving voor de vrijwilligers en bezoekers. Daarom onderstaand een aantal punten waar elke vrijwilliger zich aan dient te houden.

Iedereen wordt behandeld met respect, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd, ras, religie, seksuele geaardheid of beperking. Elke vorm van discriminatie, pesten, intimidatie of ongepast/ ongewenst gedrag wordt direct bestraft en zal je worden gevraagd de schaatsbaan te verlaten.

Bij onveilige situaties of incidenten wordt dit onmiddellijk gemeld aan de dagverantwoordelijke en/of het bestuur. Ben je getuige van gedrag dat in strijd is met de gedragscode, dan dien je dit onmiddellijk te melden aan de dagverantwoordelijke van Ulvenhout on Ice.

Als vrijwilliger ben je ambassadeur van Ulvenhout on Ice. Je gedraagt je op een manier die de waarden en normen van Ulvenhout on Ice weerspiegelt.

Drankgebruik
Tijdens je dienst mag je koffie, thee, chocomel, bier (geen speciaal bier), fris en wijn met (mate) nuttigen. Andere dranken dienen persoonlijk te worden aangeschaft.

Door jouw vrijwillige inzet voor Ulvenhout on Ice verklaar je akkoord te gaan met deze gedragscode en je hieraan te houden.

Wij zijn blij dat je ons dit jaar (weer) komt helpen en samen maken we er drie mooie weken van!

Ulvenhout on Ice