Ulvenhout on Ice

Evenementen

3 weken schaatsplezier voor jong en oud

Ulvenhout on Ice

Ulvenhout on Ice

Overzicht evenementen

Bij Ulvenhout on Ice draait alles om plezier en samenzijn, en dat geldt ook voor onze unieke evenementen die deze winter op het programma staan. Naast het schaatsen bieden we een scala aan activiteiten waar de hele familie van kan genieten. Laat je meevoeren door de magie van ons winterwonderland terwijl je deelneemt aan spelletjes, warme chocolademelk drinkt en de beste momenten samen creëert. Of je nu komt voor de sportieve uitdagingen van het curlingtoernooi, de opzwepende beats van het discoschaatsen, of de gezellige sfeer tijdens onze thema-avonden, elke dag is een kans om nieuwe herinneringen te maken op het ijs.

Kom langs, laat je verrassen en beleef met ons drie weken vol schaatsplezier, waarbij iedere bezoeker kan genieten van een winter vol vreugde en samenzijn.

Schaatsbaan

Apres Ski Party

Après Ski Party

Maak je klaar voor een knallende start van de winterpret, want Ulvenhout on Ice opent op spectaculaire wijze met een Après Ski Party!

Trek je winteroutfit aan en stap binnen in een wereld vol gezelligheid en feest. Of je nu zin hebt om te dansen op de beste après ski-hits van verschilende artiesten, wil genieten van een warme glühwein of biertje, dit wil je niet missen!

Tijd: 16.00 – 23.00 uur

Schaatsbaan

Curlingtoernooi

Curlingtoernooi
Het is weer tijd om de stenen te laten glijden, want Ulvenhout on Ice organiseert het 3e Curlingtoernooi!

Dit jaarlijkse evenement is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie en we nodigen iedereen – van beginnende spelers tot doorgewinterde curlers – uit om mee te doen. Vorm een team met vrienden, familie of collega’s en strijd om de titel van Curling Kampioen.

Inschrijven: Info volg z.s.m. Volg onze social media

Schaatsbaan

Discoschaatsen

Discoschaatsen

Het is tijd om de schaatsen onder te binden en te feesten op het ijs, want Ulvenhout on Ice organiseert **Disco Schaatsen** voor alle kids, van peuters tot en met middelbare scholieren!

Op de beats van de beste hits wordt de ijsbaan omgetoverd tot een magische disco. Dit wordt hét moment om met je vrienden en klasgenoten te genieten van een te gekke middag of avond op het ijs!
Een geweldige sfeer waar iedereen, van de allerkleinsten tot tieners, zich thuis voelt!

Dus trek je schaatsen aan, neem je vriendjes mee en kom dansen en zwieren op het ijs.

Tijd: 14.00 tot 22.00 uur

Schaatsbaan

Kinderfeestjes

Verjaardag bij Ulvenhout on Ice

Vier je Verjaardag bij Ulvenhout on Ice!

Heb jij binnenkort een jarige in huis en wil je een onvergetelijk feestje organiseren? Kom dan naar Ulvenhout on Ice en maak er een ijskoude verjaardag vol plezier van!

Bij ons kunnen kinderen hun verjaardag op een superleuke manier vieren, samen met al hun vriendjes en vriendinnetjes. Schaatsen, spelen en genieten – het kan allemaal op onze sfeervolle ijsbaan!

Of je nu voor het eerst schaatst of al een ervaren schaatser bent, bij ons staat plezier centraal. En tussen het schaatsen door is er genoeg tijd om lekker te smullen en cadeautjes uit te pakken!

Diverse dagen Reserveren

Schaatsbaan

Schnitzel en Braadworst Party

Schnitzel & Braadworst Party bij Ulvenhout on Ice!

Beste lekkerbekken en gezelligheidsliefhebbers,

Zin in een avond vol winterse gezelligheid en heerlijk eten? Kom dan naar de Schnitzel & Braadworst Party bij Ulvenhout on Ice!

Dit wordt een avond waar je smaakpapillen van zullen smullen! Geniet van sappige schnitzels, goedgevulde braadworsten en natuurlijk een gezellige sfeer. Samen met vrienden of familie smul je van deze winterse lekkernijen, terwijl je geniet van warme drankjes en een gezellige après-ski setting.

Kom langs, warm jezelf op en proef de smaken van de winter. Deze avond wil je niet missen!

Tijd: 18.00 – 22.00 uur

Schaatsbaan

Oudejaars Quiz

Oudejaars Quiz bij Ulvenhout on Ice!

Rond het jaar af met een knallend evenement tijdens de Oudejaars Quiz bij Ulvenhout on Ice!

Test je kennis van het afgelopen jaar, laat je hersens kraken en strijd samen met je team voor de felbegeerde eerste prijs! Van nieuws en muziek tot films, sport en lokale gebeurtenissen: alles komt voorbij in deze gezellige en uitdagende quiz.

Of je nu een quizveteraan bent of gewoon voor de gezelligheid meedoet, het wordt een fantastische avond vol plezier en competitie. Trommel je vrienden, familie of buren op en vorm een team.

Schrijf je snel in, want de plekken zijn beperkt!

Tijd: 18.00 – 22.30 uur

Schaatsbaan

Nieuwjaarsduik

Nieuwjaarsduik bij Ulvenhout on Ice!

Begin het nieuwe jaar op een unieke manier met de **Nieuwjaarsduik bij Ulvenhout on Ice!**

Zin om het nieuwe jaar fris en energiek te beginnen? Trek je zwemkleding aan (en misschien een muts!) en spring in het ijskoude water. Dit verfrissende avontuur is dé perfecte start van 2025 en een gegarandeerde oppepper na de feestdagen!

Na afloop kun je lekker opwarmen met een warme kop chocomelk of glühwein en genieten van de gezelligheid bij Ulvenhout on Ice. Dit evenement is voor iedereen, ouder dan 12 jaar, die het jaar sportief en feestelijk wil beginnen!

Durf jij het aan? Kom dan naar de Nieuwjaarsduik bij Ulvenhout on Ice en maak er een frisse start van 2025!

Tijd: 12.00

Schaatsbaan

IJsbeer schijten

IJsbeer Schijten bij Ulvenhout on Ice!

Maak je klaar voor een hilarisch en spannend evenement: IJsbeer Schijten bij Ulvenhout on Ice!

IJsbeer schijten is dé moderne twist op het ouderwetse koe-schijten! Het speelveld bestaat uit genummerde vakken op de ijsbaan, en het draait allemaal om geduld en een beetje geluk. Een grote knuffelijsbeer krijgt de vrije loop en… waar hij besluit zijn ‘business’ te doen, daar valt de prijs! Heb jij het juiste vak gekozen? Dan win jij een fantastische prijs!

Tijd: 18.00

Ulvenhout on Ice

Informatie

Vrijwilligers

Missie statement

Voorwaarden en huisregels