17 december 2022 t/m 8 januari 2023
3 weken schaatsplezier voor jong en oud


Welkom op onze website!

Stichting Ulvenhout on Ice is een initiatief van de Ondernemersvereniging Ulvenhout (OVU) en Ulvenhout Leeft. Ons doel is om bij te dragen aan verbinding in Ulvenhout door het organiseren van een jaarlijkse winteractiviteit, waarbij ijsplezier  voor de jeugd voorop staat. Als de omstandigheden het toelaten, zal dit jaar rond de jaarwisseling drie weken lang een schaatsbaan op het Pekhoeveterrein komen te staan. Hieromheen worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Waar moet je dan aan denken?!!

Allereerst natuurlijk de jeugd op de schaatsbaan, een lekker knus cafeetje waar je terecht kunt voor een glaasje glühwein, warme chocomelk, broodje Unox, snert en noem het maar op.Bovendien een rijkelijke aankleding om een “gezellige winterse sfeer” te creëren en een mooi terrein om de schaatsbaan heen te maken.

Verder zal er een curling toernooi gedurende de gehele periode plaatsvinden en bijvoorbeeld discoschaatsen voor de kinderen, apres ski party, oud en nieuw feest enz enz....


Ulvenhout on Ice 2021 - 2022 gaat helaas niet door!😢

Wij balen er ontzettend van, maar gezien de huidige maatregelen zien wij geen mogelijkheden om Ulvenhout on Ice door te laten gaan.

Dit terwijl het enthousiasme in Ulvenhout zo groot is, wij vele aanmeldingen hebben mogen ontvangen voor vrijwilligers. Zelfs het Curling toernooi is al uitverkocht! (deelnemers ontvangen hierover nog een mail).

Wel willen wij blijven denken in mogelijkheden, wat kan er nog wel ons houdend aan de op dat moment geldende maatregelen!

Alles is nog onduidelijk en onzeker, voor jullie maar ook voor ons. Houdt onze socials goed in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele activiteiten.

Let op elkaar, blijf gezond en laten we proberen hier zo snel mogelijk met zijn allen weer uit te komen!

PS. Zet voor volgend jaar alvast in de agenda Ulvenhout on Ice 17 december 2022 t/m 7 januari 2023


Sponsors

I.v.m. het uitstellen van het evenement nemen wij binnenkort met u contact op!